You

Kaksi tarjotinta, sisältää yhden lokeron, yhden metallisen lokeron jakotuen sekä yhden magneettilistan

Laatikoiden järjestelypaketin avulla voit järjestää kaappien laatikot. Järjestelypakkaus sisältää 2 kannellista puulokeroa, 1 metallisen tilanjakajan ja magneettikiskon. Tämän paketin avulla voit järjestää laatikot niin, että tavarat eivät sotke laatikoita, vaan niillä on oma paikkansa laatikossa. Käytä siis organisointipakkausta luodaksesi hyvän yleiskuvan ja pitämään kylpyhuoneesi tavarat järjestyksessä.

Valittu
Tammi

SI1

Hinta
177 €

GTIN (EAN) 5713804040695
Carcass colour Tammi
Net weight 0,34 kg
Gross weight 0,34 kg
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi