Calidris / Luna / You

Kaksoispistorasia yhden sijaan

Päivitä kylpyhuoneesi Dansani-peilikaapilla, jossa on 2 sisäänrakennettua pistorasiaa. Nyt voit kytkeä elektroniset laitteet, kuten hiustenkuivaajat, parranajokoneet tai sähköhammasharjat, suoraan peilikaappiin, ja 2 pistorasian ansiosta useampi henkilö voi tehdä tämän samanaikaisesti. Nyt sähköhammasharjaa ei tarvitse pitää pesuallaslla latauksen ajan, vaan voit yksinkertaisesti kytkeä sen suoraan peilikaappiin. Näin voit helposti ylläpitää aamurutiinejasi ilman vaivaa, ja kaikki tämä on mahdollista, koska peilikaapissa on virta käden ulottuvilla.

Valittu
Harmaa

EL-2

Hinta
75 €

GTIN (EAN) 5713804161291
DB 2142814
Carcass colour Harmaa
Net weight 0,50 kg
Gross weight 0,50 kg
Type 230V
IP class IP44
Max watt MAX 2300W
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi