Calidris

Kansi tarjottimeen

Jos ostat puisen tarjottimen Dansani Calidriksesta, voit ostaa myös kannen puiseen tarjottimeen. Tässä kannessa on enemmän lokeroita ja syvennyksiä, ja se antaa sinulle vielä enemmän säilytystilaa. Kansi sopii täydellisesti puiseen tarjottimeen ja pitää tavarasi siististi paikoillaan ja poissa tieltä. Pidä laatikot ja kaapit järjestyksessä puulokeroiden ja kansien avulla.

Valittu
Tammi

CT-02

Hinta
75 €

GTIN (EAN) 5713804311405
Carcass colour Tammi
Height 1,60 cm
Width 20 cm
Depth (length) 10 cm
Volume 0,32 dm³
Net weight 0,12 kg
Gross weight 0,12 kg
Packaging height 3 cm
Packaging width 22 cm
Packaging depth (length) 12 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi