Luna

Kansilevyt puolikaapin päälle

Dansani Lunan kaapeissa on alumiininvärinen yläosa, joten suosittelemme, että kaappiin päälle lisätään työtaso. Tämä työtaso viimeistelee kaapit kauniisti, ja voit valita työtason samanväriseksi kuin muu kaappi, tai voit valita kontrastivärin erilaisen ja ainutlaatuisen ilmeen aikaansaamiseksi.

Valitse väri
Valittu
Tuhkanharmaa

ST-3598

Hinta
103 €

GTIN (EAN) 5713804246875
DB 2147091
Carcass colour Tuhkanharmaa
Height 1,80 cm
Width 35 cm
Depth (length) 36 cm
Volume 2,27 dm³
Korpusmaterial PVC folio MDF levyllä
Net weight 2,45 kg
Gross weight 2,74 kg
Packaging height 5 cm
Packaging width 40 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi