Match

Kokoamissarja malleille D+D+4 (2 kpl.)

Tämä kokoamissarja on tarkoitettu 2 teleskooppitukitangon yhdistämiseen suihkun kiinteisiin seiniin. Jos olet ostanut 2 kiinteää seinää suihkuratkaisuusi ja käytät 2 teleskooppitukitankoa seinien tukemiseen, ne voidaan yhdistää tällä sarjalla. Sarja on helppo asentaa ja se pitää tangot turvallisesti ja vakaasti yhdessä, mikä puolestaan pitää kiinteät seinät tukevasti paikoillaan.

Valitse väri
Valittu
Kromia

1600504

Hinta
18 €

GTIN (EAN) 5711112294243
VVS number 674189590
DB 1879348
Carcass colour Kromia
Net weight 0,10 kg
Gross weight 0,10 kg
Packaging height 4,20 cm
Packaging width 2,40 cm
Packaging depth (length) 1,90 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi