You

Korkea kaappi, jossa 1 ovi, saranat vasemmalla

Dansani YOU Urban -korkeassa kaapissa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Kaapissa on 1 puuhylly ja 5 lasihyllyä, ja se sopii täydellisesti voiteiden, deodorantin, shampoon, pyyhkeiden ja muiden tavaroiden säilytykseen. Luo kylpyhuone, joka erottuu edukseen ja on samalla käytännöllinen ja järjestäytynyt. Tee kylpyhuoneestasi kodin suosikkipaikka Dansani YOU Urbanin avulla.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi
Vasen

V53-1252

Hinta
626 €

GTIN (EAN) 5713804391421
DB 2337644
Carcass colour Ruskea tammi
Height 176 cm
Width 30 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 184,80 dm³
Number of shelves 5
Number of doors 1
Fronttype Tasainen
Saranoiden sijainti Vasen
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 27,21 kg
Gross weight 29,62 kg
Packaging height 180 cm
Packaging width 35 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi