You

Korkea kaappi, jossa 2 ovea

Dansani YOU Urban -korkea kaappi on täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja kauneutta. Tämä tilava kaappi on 60 cm leveä ja siinä on pariovi, ja kaapin sisältä löydät 1 puuhyllyn ja 5 kestävää lasihyllyä. Tämä tarkoittaa, että kaapissa on runsaasti tilaa kaikkien kylpyhuonetarvikkeiden säilyttämiseen. Voit valita useista eri väreistä, jotta saat kylpyhuoneeseesi ja henkilökohtaiseen tyyliisi sopivan korkean kaapin.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi

V55-1052

Hinta
965 €

GTIN (EAN) 5713804391483
Carcass colour Ruskea tammi
Height 176 cm
Width 60 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 369,60 dm³
Number of shelves 5
Number of doors 2
Fronttype Tasainen
Frontmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 45,56 kg
Gross weight 48,81 kg
Packaging height 180 cm
Packaging width 65 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi