Luna

Korkea kaappi, jossa on 1 ovi, integroitu kahva, saranat oikealla

Kokemusta täydellisestä säilytyksestä kylpyhuoneessasi Dansani Luna -korkeiden kaappien avulla. Näissä tyylikkäissä kaapeissa on 1 puuhylly ja 5 lasihyllyä, jotka tarjoavat runsaasti tilaa tavaroiden järjestämiseen tyylikkäästi. Korkeat kaapit sopivat helposti kylpyhuoneeseesi ja antavat runsaasti säilytystilaa. Valitse eri väreistä ja löydä sisustukseesi täydellisesti sopiva korkea kaappi. Luo tyylikäs ja järjestetty kylpyhuone Dansani Luna -korkeilla kaapeilla.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen lakka
Oikea käsi

M24-2171

Hinta
1 127 €

GTIN (EAN) 5713804207470
Carcass colour Mattavalkoinen lakka
Height 176 cm
Width 35 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 215,60 dm³
Number of doors 1
Fronttype integroitu
Saranoiden sijainti Oikea käsi
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Lakattu MDF
Net weight 31,63 kg
Gross weight 34,33 kg
Packaging height 180 cm
Packaging width 40 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi