You

Korkea kaappi, jossa on 1 ovi, uritettu, saranat oikealla

Dansani YOU Vintage -korkea kaappi on upea lisä kylpyhuoneeseesi - ja se on ratkaisu kylpyhuoneesi säilytyshaasteisiin. Puuhyllyllä ja viidellä lasihyllyllä on runsaasti tilaa järjestää hygieniatuotteet, pyyhkeet ja koriste-esineet. Luo ylellisyyden ja toiminnallisuuden tunnetta Dansani YOU Vintage -korkealla kaapilla, joka antaa kylpyhuoneellesi tyylikkään ja hyvin järjestetyn ilmeen.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Ruskea tammi/mattavalkoinen
Oikea käsi

V52-4115

Hinta
894 €

GTIN (EAN) 5713804203809
Carcass colour Ruskea tammi/mattavalkoinen
Height 176 cm
Width 40 cm
Depth (length) 35 cm
Volume 246,40 dm³
Number of shelves 5
Number of doors 1
Fronttype Uritettu
Saranoiden sijainti Oikea käsi
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 35,38 kg
Gross weight 37,55 kg
Packaging height 180 cm
Packaging width 45 cm
Packaging depth (length) 40 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi