Match

Kulmatuki 30 cm (kiinteä seinä)

Dansani Matchin 30 cm:n kulmatuki sopii erinomaisesti kiinteän suihkuseinän paikallaan pitämiseen. Se on asennettu kulmaan seinään nähden lisätuen saamiseksi, ja hieman lyhyemmän pituutensa ansiosta se sopii pieniin kylpyhuoneisiin ja suihkutiloihin. Se sopii myös vain 70 cm:n kiinteille seinillemme. Jos olet valinnut leveämmän seinän, tarvitset eri ratkaisun seinän tukemiseen. Kulmatuki on valmistettu kestävästä materiaalista, johon kosteus tai ruoste ei vaikuta.

Valitse väri
Valittu
Kromia

1600502

Hinta
75 €

GTIN (EAN) 5711112294229
VVS number 674189534
DB 1871805
Carcass colour Kromia
Width 30 cm
Net weight 0,42 kg
Gross weight 0,42 kg
Packaging height 35 cm
Packaging width 5 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi