Luna

Laatikonjakaja ylälaatikkoon

Järjestäminen on helppoa Dansani Luna -laatikostopaketilla. Puiset lokerot on suunniteltu allaskaapin ylälaatikkoon, ja ne täyttävät laatikon kokonaan ja luovat saumattoman järjestelyn. Puiset lokerot ovat kauniita katsella ja jakavat laatikon useisiin lokeroihin, joissa voit järjestää tavarasi helposti ja selkeästi. Saavuta järjestäytynyt ja yksinkertainen kylpyhuoneen muotoilu Luna-sarjan laatikostojen järjestelypaketin avulla.

Valittu
Tammi

SI6035

Hinta
80 €

GTIN (EAN) 5713804173690
DB 2142480
Carcass colour Tammi
Net weight 1,20 kg
Gross weight 1,20 kg
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi