Luna

Laatikonjakajat allaskaappiin ja kaappiin tason alle

Pitäkää laatikot ja kaapit järjestyksessä Dansani Lunan käytännöllisillä ja kauniilla puisilla lokeroilla. Puiset lokerikot on valmistettu tammesta ja ne sopivat täydellisesti Dansani Luna -kylpyhuonekalusteisiisi.

Valittu
Tammi

305230016

Hinta
66 €

GTIN (EAN) 5708877509866
VVS number 780998954
DB 1438810
Carcass colour Tammi
Height 6,70 cm
Width 40 cm
Depth (length) 27,80 cm
Volume 7,45 dm³
Material Tammi
Net weight 0,98 kg
Gross weight 1,10 kg
Packaging height 8 cm
Packaging width 42 cm
Packaging depth (length) 29 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi