Match

Lattiaprofiilisetti neliskulmaisiin malleihin

Tämä lattiaprofiilisetti on tarkoitettu neliön muotoisiin malleihimme, joissa on ostettu 2 kappaletta joko kääntyvää ovea, taittuvaa ovea tai kiinteää seinää, jossa on kääntyvä ovi. lattiaprofiilisetin avulla voit varmistaa, että vesi valuu kylpyhuoneeseen suihkussa käydessäsi, ja se mahdollistaa asennettuna myös EN 14428:2015 mukaisen CE-hyväksynnän. Lattiaprofiilisetti on asennettava oven ulkopuolelle, eikä se kuulu vakiovarusteisiin, kun ostat suihkuratkaisun Dansanilta. Se on kuitenkin helposti jälkiasennettavissa. Lattiaprofiilisetti on valmistettu kestävästä ja vedenpitävästä materiaalista, joka on erityisesti valittu kestämään vettä ja kosteutta, mikä estää mahdolliset vesivahingot.

Valitse väri
Valittu
Kromia

1600550

Hinta
75 €

GTIN (EAN) 5711112659707
DB 1960117
Carcass colour Kromia
Height 1 cm
Width 100 cm
Depth (length) 1 cm
Volume 0,10 dm³
Net weight 0,64 kg
Gross weight 0,87 kg
Packaging height 100 cm
Packaging width 5 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi