Match

Lattiaprofiilisetti suoralle lattialle kaareviin malleihin

Tämä lattiaprofiilisetti on tarkoitettu kaareviin oviin. Dansani suihkuovien lattiaprofiilisetti on innovatiivinen ja luotettava ratkaisu, joka takaa optimaalisen vedensuojan ja mahdollistaa CE-hyväksynnän EN 14428:2015 mukaisesti. Tämä sarja on suunniteltu sijoitettavaksi oven ulkopuolelle, jolloin se muodostaa tehokkaan esteen, joka estää veden valumisen kylpyhuoneen lattialle. Lattiaprofiilisetti on valmistettu kestävästä ja vedenpitävästä materiaalista, joka on erityisesti valittu kestämään vettä ja kosteutta, mikä estää mahdolliset vesivahingot. Tämä edistyksellinen tiivistystekniikka mahdollistaa tiiviin ja turvallisen liitoksen oven ja lattian välille ja lisää samalla esteettistä ulkonäköä suihkutilaan. Tämän lattiaprofiilisetin erityisenä etuna on, että se täyttää CE-hyväksynnän tiukat vaatimukset, mikä tarkoittaa, että se on testattu ja todennettu kaikkien märkätiloihin asennusta koskevien turvallisuusstandardien ja -vaatimusten mukaiseksi.

Valitse väri
Valittu
Musta

1603553

Hinta
75 €

GTIN (EAN) 5713804332516
DB 2256365
Carcass colour Musta
Height 1 cm
Width 100 cm
Depth (length) 1 cm
Volume 0,10 dm³
Net weight 0,58 kg
Gross weight 1,11 kg
Packaging height 140 cm
Packaging width 50 cm
Packaging depth (length) 4 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi