Match

Levennysprofiili malleihin D

Tämä levennysprofiili on tarkoitettu Dansani Matchin kiinteään suihkukulmamalliin D. Se voidaan yhdistää kaikkiin ovityyppeihin ja kiinteisiin suihkukaappeihin, ja se kasvattaa ulottuvuutta 20 mm. Tämä antaa tilaa mahdolliselle pintaputkien läpiviennille 20-40 mm.

Valitse väri
Valittu
Musta

1603526

Hinta
81 €

GTIN (EAN) 5713804327291
DB 2256384
Carcass colour Musta
Height 197,50 cm
Width 2 cm
Depth (length) 6 cm
Volume 2,37 dm³
Net weight 0,91 kg
Gross weight 0,91 kg
Packaging height 200 cm
Packaging width 8 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi