Luna

Lokero jakotuella

Dansani Luna -seinäkaappeihin voit valita tämän kauniin puisen tarjottimen, jossa on metallinen tilanjakaja. Puisen tarjottimen avulla voit järjestää tavarasi selkeästi, ja metallisen tilanjakajan ansiosta siinä on tilaa myös ripsivärin, meikkisiveltimien tai muiden tavaroiden säilytykseen. Puinen tarjotin on helppo laittaa yläkaappiin ja ottaa sieltä pois, kun tarvitset sitä.

Valittu
Tammi

OS1

Hinta
52 €

GTIN (EAN) 5713804174116
DB 2142476
Carcass colour Tammi
Net weight 0,50 kg
Gross weight 0,50 kg
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi