Luna

Lokero kaappeihin

Helpotat kylpyhuoneen järjestämistä Dansani Luna -korkeisiin kaappeihin tarkoitetun vetolaatikon avulla. Tyylikäs ulosvedettävä laatikko on alumiininvärinen ja tuo modernin lisän korkeaan kaappiin. Liukukiskoilla varustettu laatikko liukuu ulos vaivattomasti, jolloin pääset helposti käsiksi tavaroihin ja saat niistä yleiskuvan. Pysy järjestyksessä tyylillä käytännöllisen ulosvedettävän laatikon avulla.

Valitse väri
Valittu
Alu

HS35

Hinta
140 €

GTIN (EAN) 5713804238795
DB 2142396
Carcass colour Alu
Net weight 1 kg
Gross weight 1 kg
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi