Luna

Lokero, korkeaan alalaatikkoon

Hyödynnä allaskaappisi säilytystila mahdollisimman hyvin älykkäällä puisella lokerolla Dansani Luna -allaskaapin alalaatikkoon. Tämä tarjotin lisää järjestystä ja auttaa sinua pitämään kirjaa laatikossa olevista tavaroista. Koe tehokkaampi ja järjestäytyneempi kylpyhuoneen ulkoasu Luna allaskaappiin tarkoitetun puisen tarjottimen avulla.

Valittu
Tammi

SIB44

Hinta
99 €

GTIN (EAN) 5713804174109
DB 2142484
Carcass colour Tammi
Net weight 2 kg
Gross weight 2 kg
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi