You

Lokerohylly ja kangas-pyykkikori kiskoilla

Dansani YOU -korkeisiin kaappeihin voit lisätä tämän sisustuspaketin, joka koostuu pyykkikorista ja puisesta tarjottimesta. Puinen tarjotin on varustettu liukukiskoilla, joten se voidaan helposti vetää sisään ja ulos korkeasta kaapista, jolloin voit järjestää korkean kaapin ja välttää sotkua. Pyykkikori on valmistettu kankaasta, ja se on kiinnitetty liukukiskoille. Näin voit säilyttää likapyykkiä kylpyhuoneessa, mutta myös viedä sen helposti pesukoneeseen. Huomioithan, että YOU Classic- ja Vintage -malleissa korkea kaappi on sijoitettava niin, että ovi avautuu kokonaan, muuten puinen tarjotin tai pyykkikori ei ole irrotettavissa. Huomaa, että tämä sisustuspaketti on tarkoitettu jälkiasennukseen.

Valittu
Tammi

PHI40

Hinta
162 €

GTIN (EAN) 5713804083265
DB 2074877
Carcass colour Tammi
Net weight 2,03 kg
Gross weight 2,28 kg
Packaging height 15 cm
Packaging width 30 cm
Packaging depth (length) 35 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi