You

Lokerohylly kiskoilla

Tämä puinen tarjotin sopii Dansani YOU Urban korkeaan kaappiin, joka on 30 cm leveä. Puutarjotin on valmistettu lakatusta massiivipyökistä, ja sen avulla voit hyödyntää korkeaa kaappia täysin. Puutarjotin on kiinnitetty liukukiskoon, joten se on helppo työntää kaappiin ja vetää sieltä pois. Puutarjottimen avulla voit välttää korkean kaappisi sotkeutumista ja säilyttää shampoota, voiteita, deodoranttia ja paljon muuta. Huomaa, että tämä puutarjotin on jälkiasennustuote.

Valittu
Tammi

PHI30

Hinta
73 €

GTIN (EAN) 5713804083258
DB 2074876
Carcass colour Tammi
Net weight 0,75 kg
Gross weight 0,75 kg
Packaging height 15 cm
Packaging width 25 cm
Packaging depth (length) 35 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi