Calidris / Luna / You

Lyra-valaisin peiliä varten

Päivitä Dansani-peilisi hienolla ja tyylikkäällä Lyra-valaisimella. Lyra on kaunis ja ainutlaatuinen valaisin, joka on pitkänomainen ja jossa on hienoja pieniä uria sekä lasissa että itse valaisimessa. Tyylikäs valaisin on helppo asentaa peilin yläosaan, ja se tuo kylpyhuoneeseesi paitsi tyyliä myös käytännöllisen LED-valaistuksen. Säädettävän kirkkauden ja lämpötilan ansiosta saat oikean valon meikkaamista ja päivittäisiä rutiineja varten. Lyra-valaisin tekee kylpyhuoneestasi hienostuneen ja toimivan.

Valitse väri
Valittu
Musta

190304311

Hinta
90 €

GTIN (EAN) 5711112905811
VVS number 790118101
DB 2076536
Carcass colour Musta
Height 11 cm
Width 4 cm
Depth (length) 4 cm
Volume 0,18 dm³
Net weight 0,16 kg
Gross weight 0,21 kg
Switch Ilman katkaisija
Type 12V valonohjauksella
Energy class F
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 504 lm
Light specification 4, 9W LED
RA 90
Packaging height 5 cm
Packaging width 9 cm
Packaging depth (length) 14 cm
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi