Match

Magneettitiiviste suihkuoville A, B, C ja E

Dansanin magneettitiivisteet ovat älykäs ja käytännöllinen ratkaisu, joka takaa suihkuovien tiiviin ja vesitiiviin sulkemisen. Kestävästä materiaalista valmistetut ja tehokkailla magneeteilla varustetut magneettitiivisteet varmistavat, että suihkuovet pysyvät tukevasti kiinni suihkussa käydessä. Ne estävät veden valumisen ja varmistavat, että muu kylpyhuone pysyy kuivana ja puhtaana. Dansanin magneettitiivisteiden avulla voit olla varma, että suihkuovesi ovat hyvässä kunnossa ja toimivat optimaalisesti, luoden miellyttävän ja turvallisen suihkukokemuksen joka kerta. Huomaa, että magneettitiivisteet sisältyvät aina Dansani Match -oviin. Ne voidaan kuitenkin tilata uudelleen, jos tarvitset niitä.

Valitse väri
Valittu
Kirkas

1600606

Hinta
19 €

GTIN (EAN) 5711112324186
VVS number 674189948
DB 1960162
Carcass colour Kirkas
Height 195 cm
Width 1 cm
Depth (length) 1 cm
Volume 0,20 dm³
Net weight 0,30 kg
Gross weight 0,30 kg
Packaging height 200 cm
Packaging width 5 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi