Luna / You

Menuet altaat

Dansanin Menuet -pesuallas on yksi suosituimmista altaistamme - ja se kertoo jo jotain. Kaunis pesuallas on valmistettu saniteettiposliinista, mikä tekee siitä uskomattoman kestävän ja helposti puhdistettavan. Sitä on saatavana useina eri muunnelmina, joten löydät aina kylpyhuoneeseesi sopivan Menuet-altaan. Menuet-altaassa on kauniisti pyöristetty kulho, joka on riittävän suuri koko perheelle.

Valittu
Valkoinen kiiltävä

534212103

Hinta
850 €

GTIN (EAN) 5708877308759
VVS number 780990560
Carcass colour Valkoinen kiiltävä
Height 6,30 cm
Width 121 cm
Depth (length) 45 cm
Volume 34,30 dm³
Material Porsliini
Net weight 25,50 kg
Gross weight 27,50 kg
Width tolerance -5/+12, 1 mm
Single/double Yhdellä
Taphole 1
Surface Posliini
Basin position Keskus
Packaging height 17 cm
Packaging width 126 cm
Packaging depth (length) 49 cm
Sarja Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi