Luna / You

Micro Menuet altaat

Micro Menuet -pesuallas sopii erinomaisesti niille, joiden kylpyhuoneessa on vain vähän tilaa. Pesuallas sopii kapeampiin allaskaappeihimme, joiden syvyys on 26 cm. Micro Menuet on valmistettu saniteettiposliinista, joka on sekä uskomattoman kestävä että helppo puhdistaa. Pesuallas sopii täydellisesti pieneen kylpyhuoneeseen, ja allaskaapissa on tilaa välttämättömille tavaroille.

Valittu
Valkoinen kiiltävä

534404003

Hinta
359 €

GTIN (EAN) 5708877588212
Carcass colour Valkoinen kiiltävä
Height 7 cm
Width 41 cm
Depth (length) 27 cm
Volume 7,75 dm³
Material Porsliini
Net weight 8,50 kg
Gross weight 9,50 kg
Width tolerance -5/+4, 1 mm
Single/double Yhdellä
Taphole 1
Surface Posliini
Basin position Keskus
Packaging height 14 cm
Packaging width 43 cm
Packaging depth (length) 30 cm
Sarja Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi