Luna / You

Mini Menuet altaat

Dansanin Menuet Mini -pesuallas on valmistettu saniteettiposliinista, joten voit olla varma, että saat kestävän altaan, joka on myös helppo huoltaa ja puhdistaa. Menuet Mini -altaan syvyys on vain 36 cm, joten se sopii kylpyhuoneeseen, jossa tilaa on vähän. Vaikka pesuallas on kapea, saat silti erittäin käyttökelpoisen ja houkuttelevan altaan, joka kestää monta vuotta.

Valittu
Valkoinen kiiltävä

534308003

Hinta
610 €

GTIN (EAN) 5708877864934
Carcass colour Valkoinen kiiltävä
Height 7 cm
Width 81,30 cm
Depth (length) 36 cm
Volume 20,49 dm³
Material Porsliini
Net weight 14,90 kg
Gross weight 16,40 kg
Width tolerance -5/+8, 1 mm
Single/double Yhdellä
Taphole 1
Surface Posliini
Basin position Keskus
Packaging height 16 cm
Packaging width 84 cm
Packaging depth (length) 38 cm
Sarja Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi