Calidris / Luna / You

Pohjaventtiilit kiinteä pohjaventtiili automaattisella ylivuodon avausjärjestelmällä

Pohjaventtiili on olennainen osa mitä tahansa viemäröintijärjestelmää. Se varmistaa, että vesi valuu tehokkaasti altaasta ja estää samalla vahingossa tapahtuvan takaisinvirtauksen. Yksinkertaisen mutta olennaisen rakenteensa ansiosta pohjaventtiili on ratkaisevan tärkeä toimivan ja hygieenisen kylpyhuoneen ylläpitämisessä. Pohjaventtiili on keskeinen osa mitä tahansa viemärijärjestelmää.

Valitse väri
Valittu
Valkoinen

4884310

Hinta
257 €

GTIN (EAN) 5713804311665
Carcass colour Valkoinen
Net weight 0,40 kg
Gross weight 0,40 kg
Sarja Calidris, Luna, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi