Calidris / Luna / Mido+ / You

Pure vetimet

Pure on yksinkertainen ja moderni vedin, jota on saatavana vain yhdessä värissä. Pure on kulmikas, mutta siinä on silti pyöristetyt kulmat, minkä ansiosta se on erittäin monipuolinen ja sopii monenlaisiin kylpyhuoneisiin. Pure on valmistettu kestävästä Zamak-materiaalista, joten voit nauttia kylpykalustesteistasi monta vuotta.

Valittu
Kiiltävä kromi

189546143

Hinta
33 €

GTIN (EAN) 5708877939335
VVS number 781296424
DB 2142813
Carcass colour Kiiltävä kromi
Height 1,20 cm
Width 33,20 cm
Depth (length) 3,50 cm
Volume 0,14 dm³
Material Sinkki
Net weight 0,35 kg
Gross weight 0,35 kg
Packaging height 1 cm
Packaging width 33,20 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Calidris, Luna, Mido+, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi