You

Push-open-sarja 1 laatikkoa varten

Haluatko lisätä vetolaatikoilla varustettuun allaskaappiin push open-toiminnon? Tämän setin avulla voit tehdä juuri niin. Push open-toiminnolla voit avata laatikot vain yhdellä kosketuksella, jolloin allaskaappisi saa minimalistisen ja tyylikkään ilmeen ilman vetimiä. Tämä setti on tarkoitettu vain allaskaappisi jälkiasennukseen, jos et ole sisällyttänyt push open-toimintoa alkuperäiseen tilaukseesi.

Valittu
Ei väriä

PP-80

Hinta
90 €

GTIN (EAN) 5713804084897
DB 2075042
Carcass colour Ei väriä
Width 80 cm
Net weight 0,85 kg
Gross weight 1,67 kg
Packaging height 6 cm
Packaging width 60,80 cm
Packaging depth (length) 14 cm
Sarja You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi