Luna

Push-open-sarja 2 laatikkoa varten

Jos haluat jälkikäteen asentaa push-open-toiminnon 2-laatikolliselle allaskaapille, voit tehdä sen tämän setin avulla. Push-open-järjestelmällä allaskaappisi avautuu laatikon painalluksella, jolloin saat yksinkertaisen ja virtaviivaisen ilmeen ilman kahvoja. Muista, että voit tilata push-open-ominaisuuden, kun tilaat allaskaappisi - tämä setti on tarkoitettu vain jälkiasennukseen, jos et tilannut push-open-ominaisuutta allaskaapin tilauksen yhteydessä.

Valittu
Ei väriä

NP-40

Hinta
181 €

GTIN (EAN) 5711112566135
Carcass colour Ei väriä
Width 40 cm
Net weight 1,57 kg
Gross weight 1,98 kg
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi