Luna

Pyykkikori ja lokerohylly

Organisoi kylpyhuoneesi älykkäällä pyykkikorilla ja puisella tarjottimella Dansani Luna -allaskaappeihin. Nyt voit pitää tavarasi järjestyksessä ja lisätä kylpyhuoneeseesi jäsenneltyä eleganssia. Pääset myös eroon lattialla olevista pyykeistä, mikä helpottaa kylpyhuoneesi pitämistä siistinä ja järjestyksessä. Yksinkertaista jokapäiväistä elämää organisointiratkaisuillamme Luna allaskaappeihin.

Valittu
Tammi

HI35

Hinta
140 €

GTIN (EAN) 5713804175168
DB 2142395
Carcass colour Tammi
Net weight 1,80 kg
Gross weight 1,80 kg
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi