Mido+

Repeat peili valolla

Repeat -peili on tyylikäs ja käytännöllinen valinta kylpyhuoneeseesi. Peilin ylä- ja alapuolella on sisäänrakennettu valo, joka luo optimaalisen valaistuksen huoneeseen. Repeat-peili on saatavana tunnistimella tai ilman tunnistinta. Jos valitset tunnistinmallin, voit helposti kytkeä valon päälle ja pois päältä koskematta peiliin. Peili on uskomattoman laadukas, joten se on sekä kestävä että kestävä.

Valitse väri
Valittu
Peili, seinäkytkimelle ja liiketunnistimelle

91360

Hinta
339 €

GTIN (EAN) 5711112243999
VVS number 780988931
DB 2322650
Carcass colour Peili, seinäkytkimelle ja liiketunnistimelle
Height 70 cm
Width 60 cm
Depth (length) 3,10 cm
Volume 13,02 dm³
Net weight 5,80 kg
Gross weight 6,69 kg
Switch Sis. liiketunnistinkatkaisija
Lighting type Integroitu valaistus
Type 350mA
Energy class E
IP class IP44
Kelvin 3150K
Lumen 1 264 lm
Light specification 2 X 5, 3W LED
RA 95
Packaging height 80 cm
Packaging width 70 cm
Packaging depth (length) 11 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi