Luna

Seinähylly

Lisää kylpyhuoneeseesi ripaus eleganssia ja toiminnallisuutta Dansani Luna -sarjan kelluvilla hyllyillä. Näillä moderneilla hyllyillä voit helposti esitellä suosikkiesineitäsi tai säilyttää päivittäisiä tarvikkeita. Luo kevyt ja ilmava ilmapiiri kelluvilla hyllyillämme, jotka sopivat täydellisesti Luna- sisustukseen.

Valitse väri
Valittu
Tuhkanharmaa

NHS-701798

Hinta
75 €

GTIN (EAN) 5713804210548
DB 2142844
Carcass colour Tuhkanharmaa
Height 3,20 cm
Width 70 cm
Depth (length) 14,50 cm
Volume 3,25 dm³
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 3,12 kg
Gross weight 3,42 kg
Packaging height 5 cm
Packaging width 75 cm
Packaging depth (length) 18 cm
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi