• Kotisivu / 
  • Yläkaapit / 
  • Seinäkaappi, jossa on 1 ovi, integroitu kahva, saranat oikealla
Luna

Seinäkaappi, jossa on 1 ovi, integroitu kahva, saranat oikealla

Vapauta tilaa ja järjestä kylpyhuoneesi Dansani Luna -seinäkaapeilla. Tämä 2 lasihyllyllä varustettu älykäs kaappi on sekä tyylikäs että toimiva. Käytä kaappia kylpyhuoneen säilytykseen, jotta voit pitää voiteet, deodorantit jne. järjestyksessä kylpyhuoneessa. Kaappia on saatavana useissa eri väreissä, jotta se sopii kylpyhuoneesi muuhun sisustukseen.Muista lisätä kylpyhuonekalusteisiisi pieniä käytännöllisiä asioita, joista nautit päivittäin. Esimerkiksi valot laatikoihin ja kaappeihin, sisäänrakennetut pistorasiat ja kalusteiden alla olevat himmennettävät tunnistinvalot, jotka ohjaavat yöllisiä kylpyhuonekäyntejä. Vaihtoehdot tilataan samaan aikaan kalusteiden kanssa.

Valitse väri
Valittu
Mattavalkoinen lakka
Oikea käsi

M23-2171

Hinta
517 €

GTIN (EAN) 5713804207210
Carcass colour Mattavalkoinen lakka
Height 80 cm
Width 35 cm
Depth (length) 19 cm
Volume 53,20 dm³
Number of doors 1
Fronttype integroitu
Saranoiden sijainti Oikea käsi
Frontmaterial Lakattu MDF
Korpusmaterial Lakattu MDF
Net weight 9,67 kg
Gross weight 10,19 kg
Packaging height 82 cm
Packaging width 40 cm
Packaging depth (length) 24 cm
Sarja Luna
Lisää vaihtoehtoja
Nämä tuotteet ovat valmiiksi koottuja, ja ne on tilattava yhdessä huonekalujen kanssa.

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi