Mido+

Seinäkaappi, jossa on 1 ovi, saranat oikealla

Säilytä kaikki kylpyhuoneen pienet tavarat järjestyksessä tällä Dansani Mido+ -seinäkaapilla. Tämän kaapin avulla saat kylpyhuoneeseesi runsaasti ylimääräistä säilytystilaa. Kaapissa on 3 lasihyllyä, jotka antavat runsaasti tilaa voiteiden, deodorantin, hiusharjojen jne. säilytykseen. Yläkaappi on tietenkin saatavana samoissa väreissä kuin muu Dansani Mido+ -sarjan muut tuotteet, joten löydät aina kalusteisiin ja muuhun kylpyhuoneeseesi sopivan värin.

Valitse väri
Valittu
Kiiltävä valkoinen
Oikea käsi

P27-1112

Hinta
243 €

GTIN (EAN) 5713804383570
Carcass colour Kiiltävä valkoinen
Height 70 cm
Width 30 cm
Depth (length) 19 cm
Volume 39,90 dm³
Number of shelves 2
Number of doors 1
Saranoiden sijainti Oikea käsi
Frontmaterial PVC folio MDF levyllä
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 8,18 kg
Gross weight 8,87 kg
Packaging height 75 cm
Packaging width 35 cm
Packaging depth (length) 24 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi