Match

Seinäprofiilin korokepala (2x6 mm) ovi/kiinnitetty seinä, kun putket on pinta-asennettu

Nämä seinäprofiilin korokepalat on suunniteltu erityisesti käytettäväksi levennysprofiilin kanssa. Korokepalat ovat välttämätön ratkaisu, kun lattia on epätasainen ja sinun on asennettava seinämme tai suihkuovemme. Korokepalat ovat pieniä mutta tehokkaita, ja niiden avulla voit luoda tasaisen ja vakaan pinnan, vaikka lattia olisi epätasainen. Ne auttavat varmistamaan, että vesi valuu kunnolla pois suihkusta ja varmistavat myös, että seinät ja ovet asennetaan oikein.

Valitse väri
Valittu
Kromia

1600629

Hinta
39 €

GTIN (EAN) 5711112486891
DB 1960175
Carcass colour Kromia
Net weight 0,01 kg
Gross weight 0,01 kg
Packaging height 17,20 cm
Packaging width 10,50 cm
Packaging depth (length) 4,50 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi