Match

Seinäprofiilin korokepala (2x6 mm) ovi/kiinnitetty seinä

Korokepalat ovat välttämätön ratkaisu, kun on kyse suihkun epätasaisen lattian tasoittamisesta. Näiden pienten mutta tehokkaiden välikappaleiden avulla voit luoda tasaisen ja vakaan pinnan, vaikka lattia olisi epätasainen. Kun korokepalat on asetettu suihkukalusteen pohjan ja lattian väliin, niitä voidaan säätää eri korkeuksille, jotta seinät saadaan tasattua lattiaan nähden. Näin varmistetaan, että vesi pääsee valumaan pois ja estetään veden kerääntyminen suihkun alueelle. Kestävät ja luotettavat korokepalat, joiden avulla on helppo luoda turvallinen ja vesitiivis suihkukokemus.

Valitse väri
Valittu
Kromia

1600628

Hinta
39 €

GTIN (EAN) 5711112486884
DB 1960169
Carcass colour Kromia
Net weight 0,01 kg
Gross weight 0,01 kg
Packaging height 17,20 cm
Packaging width 10,50 cm
Packaging depth (length) 4,50 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi