Mido+

Select peili mustalla kehyksellä

Dansani Mido+ Select -peili on kaunis ja tyylikäs neliöpeili. Peilissä on ohut musta kehys, joka sopii täydellisesti useimpien kylpyhuonekalusteiden kanssa. Peili on saatavana viidessä eri leveydessä, joten voit valita kylpyhuoneeseesi parhaiten sopivan koon. Olipa tilasi pieni tai suuri, Dansani Mido+ Select -peili on loistava ratkaisu. Esteettisyyden lisäksi peili on myös laadukas ja kestävä. Musta kehys ei ainoastaan lisää tyyliä, vaan myös suojaa peiliä kolhuilta ja iskuilta, mikä pidentää sen käyttöikää.

Valitse väri
Valittu
Peili

95410

Hinta
262 €

GTIN (EAN) 5713804386496
VVS number 780987151
DB 2322662
Carcass colour Peili
Height 70,40 cm
Width 100,40 cm
Depth (length) 3,20 cm
Volume 22,62 dm³
Net weight 9,24 kg
Gross weight 10,41 kg
Lighting type Ilman valaistus
Type 230V
Packaging height 80 cm
Packaging width 105 cm
Packaging depth (length) 11 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi