Mido+

Select peili

Anna kylpyhuoneellesi tyylikäs ilme Dansani Mido+ Select -peilillä. Tätä neliönmuotoista peiliä on saatavana viidessä eri leveydessä, joten voit löytää tilaan täydellisesti sopivan peilin. Älä unohda valita Dansanin valaisimia, kun ostat Select-peilin. Valaisimemme sopivat kylpyhuoneesi ja Select-peilisi tyyliin ja väriin. Dansani-peilit on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten ne kestävät kylpyhuoneen kosteutta. Tämä tekee niistä kestäviä.

Valitse väri
Valittu
Peili

91950

Hinta
114 €

GTIN (EAN) 5711112923174
VVS number 780987025
DB 2022028
Carcass colour Peili
Height 70 cm
Width 50 cm
Depth (length) 2,80 cm
Volume 9,80 dm³
Net weight 3,92 kg
Gross weight 4,69 kg
Lighting type Ilman valaistus
Type 230V
Packaging height 80 cm
Packaging width 55 cm
Packaging depth (length) 11 cm
Sarja Mido+

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi