Calidris / Luna / Mido+ / You

Slim vetimet

Slim on kaunis ja yksinkertainen taivutettu vedin, jota voit käyttää kylpyhuonekalusteissasi. Slimillä on yksinkertainen profiili ja se on kauniisti pyöristetty ja kaareva kalusteesi suuntaan. Tämä antaa pehmeän mutta modernin ilmeen kalusteillesi. Slim on valmistettu Zamakista, joka on erityyppinen seos, joka koostuu sinkistä, johon on sekoitettu alumiinia, magnesiumia ja kuparia. Zamak on erittäin kestävä materiaali.

Valitse väri
Valittu
Musta

189542028

Hinta
19 €

GTIN (EAN) 5708877669812
VVS number 781296001
DB 2021982
Carcass colour Musta
Height 1,10 cm
Width 20 cm
Depth (length) 3 cm
Volume 0,07 dm³
Material Sinkki
Net weight 0,14 kg
Gross weight 0,15 kg
Packaging height 1 cm
Packaging width 20 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Calidris, Luna, Mido+, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi