Calidris / Luna / Mido+ / You

Step vetimet

Step on pitkänomainen vedin, jossa on pieni tarttumareuna, joka tekee siitä helpon ja yksinkertaisen käyttää. Vedin on valmistettu zamakista, joka on eräänlainen seos, joka koostuu pääasiassa sinkistä, johon on sekoitettu pieniä määriä alumiinia, magnesiumia ja kuparia. Se on kestävä ja säilyttää ulkonäkönsä ja esteettisyytensä pitkään.

Valitse väri
Valittu
Musta

189556028

Hinta
19 €

GTIN (EAN) 5711112963095
VVS number 781296801
DB 2076560
Carcass colour Musta
Width 19 cm
Depth (length) 2,50 cm
Material Alumiini
Net weight 0,15 kg
Gross weight 0,15 kg
Packaging height 1 cm
Packaging width 19 cm
Packaging depth (length) 3 cm
Sarja Calidris, Luna, Mido+, You

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi