Luna

Täytepaneelit

Saat kylpyhuoneeseesi kauniin ja täysin integroidun ratkaisun Dansani -täytepaneelien avulla. Jos olet valinnut mittatilaustyönä valmistetun pesualtaan, voit hankkia allaskaappisi sivuille räätälöidyt täytepaneelit, jotka antavat kylpyhuoneeseesi kalustetun ja siistin ilmeen.

Valitse väri
Valittu
Pohjoinen tammi

TSM-481725

Hinta
122 €

GTIN (EAN) 5713804233806
Carcass colour Pohjoinen tammi
Korpusmaterial Melamiinipinnoitettu lastulevy
Net weight 4,22 kg
Gross weight 4,39 kg
Sarja Luna

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi