Luna

Tasot, laminoidut

Dansani Lunan laminaattityötasot tuovat kylpyhuoneeseesi sekä toimivuutta että tyyliä. Dansani Lunan moderniin estetiikkaan täydellisesti sopivan muotoilun ansiosta laminaattityötasot ovat kestävä ja käytännöllinen pinta kylpyhuoneeseesi. Laminaatti on tunnettu kulutuksen, tahrojen ja kosteuden kestävyydestään, joten se sopii erinomaisesti kylpyhuoneen kaltaiseen tilaan. Dansani Luna -laminaattityötasoja on saatavana useissa eri väreissä ja kuvioissa, jotka sopivat omaan makuusi ja sisustukseesi.

Valitse väri
Valittu
Pohjoinen tammi

B04-25

Hinta
249 €

GTIN (EAN) 5713804404039
DB 2322690
Carcass colour Pohjoinen tammi
Height 2,50 cm
Width 120,20 cm
Depth (length) 45,30 cm
Volume 13,61 dm³
Material Laminaattipinnoitettu lastulevy
Net weight 11,21 kg
Gross weight 12,16 kg
Surface Laminaatti
Packaging height 5 cm
Packaging width 125 cm
Packaging depth (length) 50 cm
Sarja Luna
Lisää vaihtoehtoja
Nämä tuotteet ovat valmiiksi koottuja, ja ne on tilattava yhdessä huonekalujen kanssa.

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi