Calidris

Tasot, puutasot

Dansani Calidris -sarjan puiset työtasot tuovat kylpyhuoneeseesi ripauksen luonnollista eleganssia. Nämä mittatilaustyötasot on valmistettu ensiluokkaisista puulajeista ja räätälöity vastaamaan Calidris-kalusteita, mikä luo harmonisen yhteyden toiminnallisuuden ja estetiikan välille. Lämmin ja aito puun rakenne antaa huoneelle lämpimän ilmeen ja lisää samalla ylellisyyden ja laadun tunnetta.

Valitse väri
Valittu
Musta c-tammi

187414044

Hinta
1 174 €

GTIN (EAN) 5713804276872
Carcass colour Musta c-tammi
Height 3 cm
Depth (length) 41,20 cm
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Net weight 0,50 kg
Gross weight 2,37 kg
Width tolerance -1/+1 mm
Interval width 140-159 cm
Packaging height 5 cm
Packaging width 165 cm
Packaging depth (length) 45 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi