Calidris

Tasot, puutasot

Anna kylpyhuoneellesi räätälöityä eleganssia Dansani Calidris -sarjan puisilla työtasoilla. Nämä ainutlaatuiset työtasot on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen Calidris-kalusteiden kanssa, ja ne tuovat tilaan hienostuneen ulottuvuuden. Olipa kyseessä sitten tammen lämmin hehku tai pähkinän hienovarainen viehätysvoima, puiset työtasot tuovat sisustukseesi aidon käsityötaidon ja ajattoman kauneuden tunteen.

Valitse väri
Valittu
Musta c-tammi

187522044

Hinta
1 888 €

GTIN (EAN) 5713804275547
Carcass colour Musta c-tammi
Height 3 cm
Depth (length) 51,20 cm
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Net weight 0,50 kg
Gross weight 3,31 kg
Width tolerance -1/+1 mm
Interval width 220-240 cm
Packaging height 5 cm
Packaging width 245 cm
Packaging depth (length) 55 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi