Match

Tukitanko 100 cm kattoasennukseen (suihkuseinä)

Tämä tukitanko on tarkoitettu käytettäväksi kiinteän Dansani Match -suihkuseinän kanssa. Kun ostat kiinteän suihkukalusteen, kannattaa aina valita tuenta. Tukitanko on tärkeä osa jokaista kylpyhuonetta, sillä se antaa vakautta ja turvallisuutta kiinteille suihkukalusteillemme. Tämä tanko on 100 cm pitkä ja suunniteltu kiinnittämään kiinteä suihkukalusteen turvallisesti kattoon. Monipuolisen rakenteensa ansiosta sitä voidaan lyhentää tarpeen mukaan kylpyhuoneeseesi sopivaksi. Tanko on valmistettu kestävästä materiaalista, joka takaa pitkäaikaisen käytön ilman ruostumista tai korroosiota.

Valitse väri
Valittu
Kromia

1600528

Hinta
75 €

GTIN (EAN) 5711112341312
VVS number 674189580
DB 1895203
Carcass colour Kromia
Height 100 cm
Width 100 cm
Net weight 1,50 kg
Gross weight 1,50 kg
Packaging height 102 cm
Packaging width 9 cm
Packaging depth (length) 6 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi