Match

Tukitanko 120 cm (kiinteä seinä)

Tämä tukitanko sopii Dansani Match -suihkukulmaan. Muista aina valita tuenta, kun ostat kiinteän suihkukalusteen. Tukitanko on välttämätön lisä turvalliseen suihkuympäristöön. Tämä 120 cm pitkä tanko sopii erinomaisesti kiinteän suihkuseinän kiinnittämiseen ja tuentaan. Tanko kiinnitetään seinään ja sen säädettävän ominaisuuden ansiosta sitä voidaan helposti lyhentää kylpyhuoneen eri mittoihin sopivaksi. Tanko on valmistettu kestävästä materiaalista, mikä takaa vankan tuen ja pitkäikäisyyden.

Valitse väri
Valittu
Musta

1603527

Hinta
75 €

GTIN (EAN) 5713804327307
VVS number 674189583
DB 2256385
Carcass colour Musta
Height 120 cm
Width 120 cm
Net weight 1,50 kg
Gross weight 1,50 kg
Packaging height 122 cm
Packaging width 6 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi