Match / XXL

Tuplakoukku (2 kpl)

Tämä älykäs silikoninen pyyhekoukku on saatavana sekä vaalean- että tummanharmaana. Se on saatavilla erittäin käytännöllisenä kahden kaksoiskoukun settinä. Voit ripustaa ne suihkukalusteen lasin reunaan joko sisä- tai ulkopuolelle. Nämä koukut sopivat erinomaisesti pyyhkeiden, harjojen, sienien ja muiden tavaroiden ripustamiseen, jotta ne ovat lähellä, kun olet suihkussa ja tarvitset niitä.

Valitse väri
Valittu
Tummanharmaa

1600163

Hinta
15 €

GTIN (EAN) 5711112396121
VVS number 674149893
DB 1951155
Carcass colour Tummanharmaa
Height 6 cm
Width 4 cm
Depth (length) 2 cm
Volume 0,05 dm³
Net weight 0,07 kg
Gross weight 0,08 kg
Packaging height 12,10 cm
Packaging width 6,60 cm
Packaging depth (length) 6 cm
Sarja Match, XXL

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi