Calidris

Unique mittatilaus-lasiallas, kahdella altaalla

Dansani Calidris Unique -pesuallas on kaunis ja ainutlaatuinen Silestone-materiaalista valmistettu pesuallas. Tarjoamme sinulle Unique-altaan mittatilaustyönä, jotta saat juuri sinulle ja kylpyhuoneeseesi sopivan ratkaisun. Silestonen ainutlaatuinen kauneuden ja lujuuden yhdistelmä takaa, että Calidris Unique -altaasi pysyy kauniina ja toimivana vuosia. Tämä pesuallas on täydellinen esimerkki siitä, miten kylpyhuoneen suunnittelussa räätälöity kauneus kohtaa kestävyyden.

Valitse väri
Valittu
Eternal Statuario

631716512

Hinta
5 077 €

GTIN (EAN) 5713804263889
Carcass colour Eternal Statuario
Height 5 cm
Depth (length) 50,50 cm
Material Silestone®
Net weight 67 kg
Gross weight 69 kg
Width tolerance -1/+1 mm
Single/double Tupla
Interval width 160-179 cm
Taphole 2
Surface Silestone®
Packaging height 15 cm
Packaging width 185 cm
Packaging depth (length) 55 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi