Calidris

Unique tasot, Silestone®

Silestonesta valmistettu Dansani Calidris Unique -työtaso on vaikuttava yhdistelmä estetiikkaa ja kestävyyttä, joka muuttaa kylpyhuoneesi. Sen lisäksi, että tämä työtaso on kaunis katsella, se on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä Silestone-materiaalista, joka kestää päivittäistä käyttöä ja säilyttää kauneutensa. Työtasoa on saatavana yksilöllisinä kokoina, joten voit räätälöidä työtason juuri sinun tarpeisiisi ja kylpyhuoneeseesi sopivaksi.

Valitse väri
Valittu
Blanco Zeus

632018011

Hinta
1 530 €

GTIN (EAN) 5713804265265
Carcass colour Blanco Zeus
Height 1,20 cm
Depth (length) 40,50 cm
Material Silestone®
Net weight 29 kg
Gross weight 31 kg
Width tolerance -1/+1 mm
Interval width 180-199 cm
Surface Silestone®
Packaging height 2 cm
Packaging width 205 cm
Packaging depth (length) 45 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi