Match

Vastaprofiili 1

Dansani Match vastaprofiili 1 on yhdistettävissä Match -sarjan malliin A (kääntyvä ovi), malliin B (taittuva ovi) tai malliin C (kiinteä seinä kääntyvällä ovella). Vastaprofiilin avulla voit lisätä 20 mm. Yhdessä saranaprofiilin kanssa, jolla voidaan myös lisätä 20 mm, saadaan yhteensä 40 mm:n leveyssäätö. Jos tarvitset lisää leveyttä, voit lisätä levennysprofiilin.

Valitse väri
Valittu
Musta

1603501

Hinta
187 €

GTIN (EAN) 5713804327222
DB 2256378
Carcass colour Musta
Height 200 cm
Width 4,10 cm
Depth (length) 3,30 cm
Volume 2,71 dm³
Net weight 2,04 kg
Gross weight 2,04 kg
Packaging height 200 cm
Packaging width 6 cm
Packaging depth (length) 5 cm
Sarja Match

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi